"Coldplay je nejlepší koncertní skupina." prohlásil frontman Chris Martin.

https://cdn.idolator.com/wp-content/uploads/2011/10/Coldplay-Mylo-Xyloto-Paradise-Every-Teardrop-Is-A-Waterfall.jpgFrontman kapely Coldplay - Chris Martin je známý svým pernamentně negativním názorem na další chod své kapely. Tentokrát však v rozhovoru pro magazín Q otočil.

 

Zpěvák před nedávnem prohlásil, že neví, jestli bude mít ještě sílu točit další album. Taktéž řekl, že si nedokáže představit myšlenku, že album "Mylo Xyloto" není poslední. Po každé desce mám pocit, že je naše poslední, ale teď jsem ve fázi, kdy to myslím opravdu vážně. Fakt si teď nedokážu představit, že bychom točili další," řekl.

 

Zároveň zpěvák dodal, že kapela není v žádné krizi, ba naopak. Coldplay jsou ve velmi dobré formě a v součastnosti byste podle Chrise Martina nenašli žádnou skupinu, která by byla lepší než právě oni.

 

Na pódiu to fakt zbožňuju. Mám rád naši kapelu, baví mě s ní hrát a užívám si to. A když stojím na pódiu, nepochybuju o tom, která skupina je nejlepší na celým světě," prohlásil Chris a zároveň popřel, že by se vydal na sólovou dráhu.