Velké comebacky roku 2012: Jessie J, Nelly Furtado, Christina Aguilera, Madonna či Skylar Grey!

 

Příští rok se blíží a mi tu pro vás máme souhrn comebacků, které se na nás pomalu, ale jistě řítí světelnou rychlostí. Nová alba totiž na další rok chystají „popiny“ Jessie J, Nelly Furtado, Christina Aguilera, Madonna a v neposlední řadě taktéž Skylar Grey. Ještě si myslíte, že rok 2012 bude nudný v hudebním průmyslu?

 

https://www.celebritiesyard.com/wp-content/uploads/2010/10/Madonna3.jpgPrvním a zároveň nejočekávanějším comebackem roku bude nová deska zpěvačky Madonny. Poslední týden v měsíci lednu totiž tato padesátnice vydá svůj pilotní singl "Gimme All Your Luvin" z připravovaného dvanáctého alba. A skutečně se máme na co těšit. V pilotním singlu se objeví rapperky Nicki Minaj a M.I.A.

 

Své druhé album vydá zpěvačka Skylar Grey. Tato zpěvačka se v roce 2011 zviditelnila spoluprácí s Diddy - Dirty Money v singlu „I Coming Home“ či v „I need a Doctor“ s Dr. Dre a Eminemem. Její druhá deska se bude jmenovat „Invisible“, stejně jako singl, který z této desky vyšel. "Deska vypráví příběh o tom, jak se jedna dívka cítí ztracená," řekla v pořadu Ryana Seacresta Skylar.

 

Další popová zpěvačka – Jessie J vydá v příštím roce druhou desku. Éra desky „Who You Are“ pomalu končí a na řadu musí přijít nějaký nástupce. Jak bude vypadat? Tak to se s námi dozvíte v příštím roce! Každopádně zpěvačka prozradila, jakým směrem by se mělo její nové album ubírat. Údajně by na novém albu mělo být plno textu o bolesti, kterou si zpěvačka prošla. "Sedm let předtím, než jsem podepsala smlouvu s nahrávací společností jsem byla https://clutch.mtv.com/wp-content/uploads/2011/03/jessie-j9.jpgna špatném místě a hrozně jsem se bála, že se nedostanu ven. To je ten důvod proč jsem psala pozitivní písně. Tedy něco jako způsob jak uniknout z toho jak se cítím. Teď, když jsem štastnější, nebudu se bát prozkoumat mé bolesti, ale v dobrém slova smyslu." Inspiraci si vezme ze zpěvačky Adele. " Obávám se toho, že si teď bude každý myslet, že to bude pokaždé ta zranitelná dívka a to kvůli písním z alba "21". Ty písně jsou jen momentem v jejím životě a taková by muzika měla být, nějaký moment v čase, moment shrnutý v 3minutové písni".

 

Zpěvačka Nelly Furtado se vrazí zase zpět ke svým kořenům. Její nová deska by se měla nejvíce podobat jejímu debutu "Whoa Nelly!", Nové album by se mělo jmenovat "T.S.I. (Part One)“ a Nelly spolupracuje na tomto albu s hip hopovými producenty. Pokud ste si všimli části názvu nového alba, tedy „Part One“, určitě se nemýlíte, když si myslíte, že bude i „Part Two“. Nelly Furtado zároveň potvrdila, že na pilotním singlu by se měl podílet rappesr Nas a že by na desce chtěla duet i s Missy Elliott. Nová deska by měla vyjít o letních prázdninách.

 

Posledním velkým comebackem bude nová deska Christiny Aguilery. Po nevelkém úspěchu stále ještě aktuální desky „Bionic“ se Christina uzavřela do studia a nahrává novou desku. Údajně se chce vrátit s novou deskou na první příčky hitparád, kde před několika lety pobývala. Nový singl by měl vyjít pravděpodobně v lednu a měl by se jmenovat „Your Body“. Nový singl má být svižný a hodí se prý na diskotéky, říkají producenti alba. Nová deska by měla obsahovat balady i svižnější kousky. Jsou to však zatím pouze neoficiální zprávy.