Rock for People: Do Hradce Králové přijede Example, Skrillex, The Subways a Kooks

Další hvězdou festivalu Rock for People jsou The Kooks.

Festival Rock for People slaví 18. rok. K přiležitosti tohoto výročí nabízí festival nečekané hosty.

Mezi prvními jmény, který zveřejnila agentura, která pořádá festival Rock for People byli například rapper Example, dubstepový magnát Skrillex a Pete Doherty. Example už brzy přijede do Prahy. Jeho koncert je však už beznadějně vyprodán. Skrillex je zase podle ankety BBC Sound černým koněm tohoto roku. Peteho Doheryho zase proslavil vztah s modelkou Kate Moss.

"Skákat se bude letos opravdu hodně. A jsme sami rádi, že u tak zvučných jmen. Takový Skrillex vyprodává obrovské haly během několika minut. Půjde o jeho exkluzivní česko-slovenskou premiéru. Podobný ohlas provází i projekt Example, který by pražský Lucerna Music Bar, kde vystoupí 26. února, zaplnil po strop klidně desetkrát za sebou. A to jsme jen na začátku zveřejňování seznamu čítajícího zhruba čtyři desítky zahraničních kapel," řekl Michal Thomes, pořadatel Rock for People

 

https://sbtv.co.uk/wp-content/uploads/2011/11/Example-007.jpg

Před několika okamžiky byly zveřejněny i informace o účinkování kapel "The Subways" a "The Kooks". Obě kapely se už v České republice objevily a odehrály velice povedené koncerty.

"Obě kapely u nás v minulosti předvedly  jedny z nejlepších živých koncertů, lidi si je setrvale přejí a spadají do ranku přibližně šesti jmen z historie festivalu, která fanouškům přivážíme u příležitosti našich osmnáctin," prohlásili pořadatelé.

 Skrillex v lasvegaském Surrender Nightclubu

 

Akce Rock for People se bude konat od 3. do 6. července. Vstupenky si můžete kopit v předprodeji v rozmezí 1 300 – 1 400 Kč na portálu www.ticketsforpeople.cz. Od 1. března se cena navyšuje na 1 500 Kč.