LMFAO + FAR EAST MOVEMENT + COLETTE CARR

 
Dva bláznivý týpci (Redfoo a SkyBlue) budou 24. února pařit v pražském klubu SaSaZu. Přijdete tam za nima? A to ještě není konec. Kromě LMFAO uvidíte také Far East Movement či zpěvačku Colette Carr.
 
LMFAO je americké electro popové duo z Los Angeles v USA. Jejími členy jsou Redfoo (Stefan Kendal Gordy, 3. září 1975) a SkyBlu (Skyler Husten Gordy, 23. srpen 1986). Jejich hudba většinou oslavuje párty život a pití. Styl, který hrají, samy označují jako "party rock". Název LMFAO je zkratka z anglického "Laughing My Fucking Ass Off", velmi volně přeloženo, "zblázním se smíchy", používaná především při internetové komunikaci.
 
Starší z dvojice Redfoo je synem zakladatele nahrávací společnosti Motown Berry Gordy Jr. Mladší SkyBlu je Berry Gordyho vnuk. Samy členové LMFAO jsou vlastně strýc a synovec. LMFAO založili v roce 2006.
 
Jejich první CD Party Rock vydali 7. července 2009. Umístilo se na 33. místě v Billboard 200 a 2. v U.S. Dance Chart. První singl "I'm in Miami Bitch" vyšel již v prosinci 2008 a obsadil 58. místo v žebříčku Billboard Hot 100. Druhý singl "La La La" vypustili do světa až více jak po roce, v září 2009, a stejně jako zbylí dva singly z alba nesklidil takový úspěch, jako singl první - třetí "Shots" s Lil Jonem (68. místo v Hot 100) a čtvrtý "Yes", který se v Hot 100 neumístil.
 
V roce 2010 spolupracovali s Davidem Guettou na písni "Gettin' Over You", který se stal celosvětovým hitem. Poté LMFAO začali nahrávat své druhé studiové album Sorry for Party Rocking, které vyšlo 21. června 2011. První singl z tohoto alba, "Party Rock Anthem", je nejúspěšnější píseň v jejich kariéře. Umístil se na prvním místě v osmi zemích světě a v několika dalších se umístil v top ten. Druhý singl vydaný 27. května 2011 se jmenuje "Champagne Showers", na kterém spolupracovali s anglickou zpěvačkou Natalií Kills.
 
Pražský koncert tedy proběhne 24. února 2012 v pražském klubu SaSaZu, vstupenky budou v předprodeji již od 26. října v síti Ticketpro. A cena vstupenek? Za základní dáte 440 Kč. V.I.P. vstupenka, která zahrnuje balkónek a neomezenou konzumaci na baru pak stojí 1610 Kč.