Lady Gaga vydává další singl z desky BTW "Marry The Night" (+ VIDEO)

https://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2011/10/lady-gaga-marry-the-night-art.jpgAmerická zpěvačka Lady Gaga natočila již další videoklip. Tentokrát k písni"Marry The Night". Samotná zpěvačka říká o této písni, že je její nejoblíbenější na celém albu "Born This Way".

 
Zpěvačka nechala dlouho čekat své fanoušky. Na svůj YouTuBe účet poslala nejprve dva teasery a poté stanovila premiéru na 2.12.2011 ve 2:00 SEČ. Premiéra proběhla na kanále E!.
 
Celý videoklip si zpěvačka režírovala sama. "Režírovala jsem klip k té skladbě a byl to můj režijní debut. Byla to skvělá zkušenost, nemohu se dočkat, až svět mé autobiografické dílo uvidí. Jsem napjatá. Marry The Night je má nejoblíbenější písnička na desce," svěřila se Lady Gaga. Choreografie se ujal Richard Jackson. Jak už jsme mohli vidět v teaseru č. 2, klip se mírně podobá tvorbě Madonny.

 

V nedávné době vydala Lady Gaga také záznam z turné "The Monster Ball Tour" na DVD a také CD remixů, na kterém najdete zremixované píseň z alba BTW v podání britských HURTS a dalších známých interpretů.