Jessie J spolupracuje s Davidem Guettou

https://1.bp.blogspot.com/_lVpb9ReYiZI/TU2CPUog_9I/AAAAAAAAA9o/hcdfgzRHjec/s1600/JessieJ_New3_640.jpg

Britská zpěvačka Jessie J vypomohla DJ-ovi Davidu Guettovi s písní "Repeat", která se objevila na novém albu "Nothing But The Beat". Tato spolupráce jim šla tak dobře, až si řekli, že spolu budou spolupracovat na novém singlu Jessie J.

"Udělali jsme s Jessie výborný song. Šlo to tak skvěle, že jsme se rozhodli udělat spolu ještě jednu skladbu, pro její album. Jsem z toho úplně nadšený. Ona je prostě úplně úžasná, moc pozitivní člověk a mám velikou radost, že jsme do toho šli," řekl David Guetta pro rádio BBC Radio 1.

 

Nová skladba by měla vyjít na reedici desky "Who You Are", která má vyjít ještě před Vánoci - resp. 14. listopadu 2011. Reedice mají vyjít hned dvě a to PLATINUM a DELUXE EDITION. Na obou najdete pozměněný booklet s osobními fotkami zpěvačky, dokument o Jessie J a 3 nové písně - Domino, My Shadow a Laserlight. Právě ta poslední zmiňovaná píseň je produkována Davidem Guettou. DELUXE verze ještě nabíne DVD s živým koncertem, rozhovor s Jessie J a všechny dosud vydané videoklipy.