Rihanna

 
Rihanna-450.jpg
NA ZÁKLADĚ ÚSPĚCHU KONCERTNÍHO TURNÉ ‚RATED R‘, SE KTERÝM RIHANNA VYPRODALA ZAČÁTKEM ROKU 2010 ARÉNY PO CELÉM SVĚTĚ, SE TATO GLOBÁLNÍ SUPERSTAR ROZHODLA K NÁVRATU DO EVROPY V RÁMCI NOVÉ KONCERTNÍ SÉRIE NAZVANÉ ‚LOUD‘ TOUR. DOMÁCÍ PUBLIKUM DOSTANE OPĚT ŠANCI VIDĚT JI NA VLASTNÍ OČI A VYCHUTNAT SI NA ŽIVO KROM JEJÍCH NEJVĚTŠÍCH HITŮ I SKLADBY ‘ONLY GIRL (IN THE WORLD)’ NEBO ‘WHAT’S MY NAME’ Z JEJÍHO AKTUÁLHO ALBA ‘LOUD’.
 
Rihannino nové album “Loud”, jehož vydání předznamenal úspěšný singl ‚Only Girl (In The World)‘, je její páté v pořadí a vede si velmi dobře v celé řadě hitparádových žebříčků. Nedávno vydaná druhá singlová záležitost z desky, píseň ‚What’s My Name‘, se opět usídlila na předních příčkách hitparád.
 
Nominace na 4 ceny Grammy v tomto roce jen potvrdily, že Rihanna patří mezi nejvíce vzrušující a talentované umělce na světě. Její ‚Rated R‘ turné navštívilo vyprodané arény a ohromilo publikum po celém světě s bezkonkurenční koncertní produkcí.
 
Na plánované sérii koncertů, která zahrnuje pražskou O2 arenu se Rihanna představí s nádhernou pódiovou show a fanoušci se mohou těšit na hity jako ‘Only (girl In The World)’, ‘Umbrella’, ‘Disturbia’, ‘Shut Up and Drive’ a samozřejmě i celou řadu dalších.
 

Třiadvacetiletá Rihanna, narozená jako Robyn Rihanna Fenty, pochází z Barbadosu a její tvorba je ovlivněna popem, R&B, reggae nebo dancehallem. Rihanna se po světě proslavila hity jako ‘Pon de Replay’, ‘SOS’, ‘Unfaithful’, ‘Break It Off’ nebo ‘Umbrella’ a ‘Shut Up and Drive’. Její kariéru odstartovala náhoda, když se na dovolené setkala s producentem Evanem Rogersem, jenž jí pomohl nahrát první vlastní písně, které se pak jeho zásluhou dostaly do rukou populární Jay-Z. Rihanna podepsala smlouvu u nahrávací společnosti Def Jam a vydala debutové album ‘Music Of The Sun’, ze kterého vzešel první singl ‘Pon de Replay’ a usadil se na špici hitparád jak ve Spojených Státech, tak v Evropě. Následovala úspěšná alba ‘A Girl Like Me’ a ‘Good Girl Gone Bad’, kterých se po celém světě prodaly miliony kusů a hit ‘Umbrella’ překonal většinu hitparádových rekordů. V roce 2009 se přihlásila titulem ‘Rated R’, loni pak vydala desku ‘Loud’.

 

CALVIN HARRIS JE POTVRZEN JAKO SPECIÁLNÍ HOST PODZIMNÍHO TURNÉ
ZPĚVAČKY RIHANNY. OBJEVÍ SE NA VŠECH ZASTÁVKÁCH, PRAHU NEVYJÍMAJE.

 

Zdroj: https://www.sazkaticket.cz/